Audicienspraktijk Costa Blanca 
 
Laat je er weer bij horen in de regio

Ons team

Even voorstellen: onze audiciens!Wij zijn Ali Jonker en Johan Sagel en inmiddels al meer dan 30 jaar een goed team. We hebben beiden ruime ervaring als vakbekwaam audicien opgedaan in diverse functies. Johan begon in 1997 al als audicien. Ali maakte kennis met het vak toen we samen in 2002 een eigen hoortoestellen zaak begonnen. Later volgde onder andere voor Johan nog de ervaring van rayonmanager bij een grote hoortoestelketen en voor Ali als product specialist bij een importeur van hoortoestellen.                                                                                       

"Wij helpen slechthorende mensen er weer bij te horen en verbinden mensen met hun familie, vrienden en omgeving."

Ali is een gedreven en enthousiaste vakvrouw  en een creatieve geest, die dol is op zwemmen. Johan is zeer deskundig en een echte regelaar die overal een uitdaging in ziet. Hij houdt van wandelen en bij Johan schijnt altijd de zon.  Mede omdat we de zon zo erg kunnen waarderen besloten we in het voorjaar van 2020 onze praktijk op te starten in Xàbia-Jávea, Spanje. Ondanks dat de uitdaging in dit voor iedereen bijzondere jaar groter bleek dan wij van te voren konden bedenken heeft het ons ook veel moois gebracht. Samen staan we in onze kracht en voldoen wij aan uw hoor wensen. Wij geven een eerlijk en betrouwbaar advies en zijn flexibel in onze werktijden en ook qua werklocatie. Wij willen u er juist nu weer bij laten horen, want nu is het enige moment dat er echt is.

Neem nu contact op met het vriendelijke en professionele team om te bespreken hoe u weer kunt genieten van de geluiden van het leven!